Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P52e43t69r 60T55o70m68e27k

12. 12. 2012 16:17

Jančík nám vylezl z díry.

0 0
možnosti
Foto

Takže, když vezmu autora za slovo, a u stanice Motol v přestupním uzlu přestoupí 16 500 cestujících denně, tak to odpovídá cca 32 lidem na jednu soupravu metra, která sem přijede ;-). Souprava metra má jak známo kapacitu cca 1000 lidí. Toto číslo odpovídá standardnímu autobusovému spojení z Dejvické, které je oproti vazbě z Jihozápadního Města a Smíchova z hlediska poptávky menšinové. Kromě toho nevím, kde autor přišel na autobusový terminál u stanice Motol? Žádný tam nebude, jen současné autobusové zastávky. A i ten terminál na Veleslavíně to má zatím spíše nahnuté (náklady 1,3 miliardy, postavit do otevření metra se nestihne určitě). A pokud se nepostaví, nedostane Praha ani slíbenou dotaci od EU ve výši skoro 8 miliard, která nebude přidělena zejména kvůli absurdní nesmyslnosti projektu (duplicita povrchové dopravy, hloubka stanic, žádná záchytná parkoviště ani terminály busů, plošné zhoršení možnosti parkovat pro místní, stejně jako zhoršení životního prostředí v celé oblasti dojížděním přespolních k metru, kvůli vysokým nákladům na MHD násilné osekání povrchových spojů atd.). Město i místní občany čekají krušné časy, ale je fajn, že se k tomu pan Jančík hlásí, už se blíží doba, kdy se budou hledat odpovědní ;-).

5 0
možnosti
JZ

J46a40n 21Z89e68l32e59n33k41a

12. 12. 2012 13:19

Koukám, že moje tušení se potvrdilo. Mafián a korupčník Milan Jančík se tedy také podílel na vytvoření tohoto nesmyslu za 21 miliard, který ve své podstatě přinese daleko více problémů, než jich měl vyřešit. Proč je potřeba kvůli 15 000 lidí za den v jednom směru stavět metro, když z toho Motola spáduje do Dejvic (tedy v trase metra A)jen 5000 cestujících, zatímco dalších 5000 spáduje na JZM (což metro neřeší) a zbylých 5000 na Smíchov, to je mi opravdovou záhadou.

Ale ono to možná záhada není, když uvážíme, že ve většině takových projektů má prsty pan Janoušek, silniční ožrala a šedá eminence pana Béma. Tento fantom Prahy ty projekty cíleně ovlivňuje tak, aby se mu zhodnotily jeho pozemky, na čemž vydělává miliardy. V tom svyhu nad motolem má porý pozemky také. Stačí pozemky levně nakoupit, pak si na MHMP prolobbovat změnu územního plánu z lesní půdy na smíšenou oblast bydlení a komerce. A cena pozemků rapidně vzroste. A další navýšení bude, když tam přivedeme dálnici nebo metro. Před pár lety Letňany, dnes Motol. Proto se tahle do nebe volající blbost staví. Bez ohledu na zájmy a potřeby běžných Pražanů.

Také nevím, kde jančík přišel na to, že u metra A v motole bude terminál MHD. Budou tam jen nácestné zastávky, nejbližší smyčka je na Homolce a další bude na Vypichu.

metr také bude šíleně nákladné i provozně, takže se bude muset ušetřit jinde, např. redukcí tramvajové dopravy na Evropské a v úseku Petřiny-Střešovice - tam zbyde jen 1 linka tramvaje, což mj. ztíží dopravu do Střešovické nemocnice. Vytíženost tohoto úseku metra A bude asi 60 osob ve vlaku v ranní špičce při intervaliu 10 minut, což by v pohodě odvezlo pár autobusů. Z Dejvické do Motola bude pásmový provoz - nejspíš jezdit každý 3. až 4. vvlak, aby na tom město neprodělalo kalhoty.

Prostě, pánové Jančíku, Chalupo, Béme, Blažku, Janoušku atd., tohle se vám opravdu, ale opravdu povedlo! Doufám, že jednou za tohle budete bručet, až zčernáte - ovšem městu už to příliš nepomůže... :-(

6 1
možnosti

P55e26t28r 50Č82e75c32h

12. 12. 2012 12:49

TAK TO JE SILA, jeden z nejzkorumpovanějších politiků pudr z Plzně, nám začal něco cintat, no jo, touha po slávě je droga

2 2
možnosti

J16a95n 21Č91a23p29e95k

12. 12. 2012 12:41

Díky moc  panu Bémovi aspol.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik